BLOG

Kako ukloniti buđ sa kožnih cipela

Kako ukloniti buđ sa kožnih cipela

Kako ukloniti buđ sa kožnih cipela?Pojava buđi na kožnim cipelama često je problem posebno u nekim delovima sveta tokom određenih perioda godine kada je vlažnost visoka. Ipak, svi mogu imati problema sa buđi na cipelama. Ponekad u manjem obimu, ali ponekad cela...

opširnije
Luksuzne muške cipele

Luksuzne muške cipele

Luksuzne muške cipele: Da li vredi ulaganje u bezvremenski kvalitet i izradu?Luksuzne muške cipele su univerzalno priznate širom planete po svom prestižnom statusu. Jedinstveno umeće izrade i vrhunski kvalitet čine ih posebnim. Najvažnija obeležja svake firme koja...

opširnije
Muške elegantne cipele i sve što treba da znate o njima

Muške elegantne cipele i sve što treba da znate o njima

Muške elegantne cipele! Sve što treba da znate o njima možete saznati za par minutaSigurno ste primetili koliko se kodeks oblačenja promenio u poslednjoj deceniji. Medjutim koliko god se situacija promenila muške elegantne cipele nisu izgubile na svojoj važnosti. Nije...

opširnije
Da li je lako upariti Chelsea muške čizme i odelo

Da li je lako upariti Chelsea muške čizme i odelo

Da li je lako upariti Chelsea muške čizme i odelo? Neće biti teško uz par dobrih savetaIako mnogi očekuju da ćemo reći da je ovo modni promašaj, istina je sasvim drugačija. Kombinovati Chelsea muške čizme i odelo može biti odličan pogodak! Ako postoje muške čizme koje...

opširnije
Kako se održavaju i čiste muške cipele patike?

Kako se održavaju i čiste muške cipele patike?

Kako se održavaju i čiste muške cipele patike? Lako je, naučite za par minuta!Nema ništa bolje od osećaja kada probate nove muške cipele patike koje Vam stoje savršeno. Ali nema ništa gore nego kada ih treba detaljno očistiti. Nažalost sve muške cipele patike se tokom...

opširnije
Zašto je važno kupiti kvalitetne muške zimske cipele?

Zašto je važno kupiti kvalitetne muške zimske cipele?

Zašto je važno kupiti kvalitetne muške zimske cipele? Daćemo Vam nekoliko savetaNema sumnje da je zima počela. Priroda se menja i blista pod snegom. Sa niskim temperaturama i zaledjenim putevima moramo da preduzmemo mere predostrožnosti. Zato su jako važne kvalitetne...

opširnije

Blog za muške cipele!

Dobro došli na Lucci Verrosi blog za muške cipele!

Ovde ćemo pokušati da Vam iznesemo puno zanimljivih činjenica o cipelama. Objasnićemo Vam kako da održavate svoju obuću, kako da ih kombinujete sa garderobom i još mnogo toga. Uglavnom sve informacije će biti na jednom mestu.

Naš fokus će biti muške cipele, ali ako imate neki predlog slobodno nam napišite e-mail. Navedite nam šta Vas zanima o muškim cipelama, a mi ćemo napisati tekst o tome.

Takodje, videćete puno istorijskih činjenica i saznaćete kako su nastali pojedini modeli obuće.

Vodimo računa o savremenom muškarcu pa će biti puno praktičnih saveta. Videćete da uskladjivanje muške obuće i garderobe može da bude tako zabavno i jednostavno.

Objasnićemo Vam koja su pravila i videćete koliko je to lako.

Pročitaj više

Postaćete modni ekspert!

Objasnićemo kako muške cipele mogu da unište ili podignu stajling na viši nivo. Nadamo se da će Vas neki članci inspirisati da se promenite na bolje. I želimo da uživate u tom putovanju.

Da postanete čovek koji je uspešan u svom životu!

I da grabite krupnim koracima napred.

Ako vam je hobi da se lepo obučete, na pravom ste mestu. Ako želite da naučite kako da sparite elegantne muške cipele i muško odelo, imamo članak o tome. Pročitaćete koje se boje uklapaju, a koje ne idu zajedno.

Steći ćete duboku strast prema muškim cipelama i razmišljaćete drugačije o njima. Za vrlo kratko vreme ćete steći veliko znanje o njima. Razumećete tekstove koje ranije niste mogli da shvatite.

Saznaćete koliko je sve to bilo jednostavno.

A biće Vam puno lakše da istražujete. Ako nešto ne razumete, biće nam drago da se javite. Naše ljubazno osoblje će Vam uvek biti na raspolaganju. Već smo puno puta odgovarali na pitanja naših čitalaca i kupaca.

Zato čekamo Vaše pitanje!

Blog muške cipele Lucci Verrosi
Muške cipele S25-410 daju dozu otmenosti u kombinaciji sa casual dizajnom. Lake su za uklapanje i neće biti problem nositi ih na farmerke ili pantalone.
Muške cipele S3136-752 farbane su tehnikom kojom se dobija blago zamagljena polumat završnica. Zaštita je radjena uz pomoć spreja za impregnaciju.
Muške cipele S3629-135 su pravo rešenje za muškarce koji traže ultimativnu casual eleganciju u kombinaciji sa autentičnim dizajnom! Originalne patike!
Blog muške cipele Lucci Verrosi

Kako da postanete džentlmen?

Pokrenuli smo BLOG 2018.godine da bi zadovolji potrebu muškaraca za zanimljivim činjenicama i savetima o obući. Vremenom smo evoluirali u resurs za gospodu koje interesuje savremen stil i lepo oblačenje.

Naš cilj je da Vam predstavimo relevantne teme o muškoj obući. Moderni džentlmen nije završna faza u Darvinovom evolucionom procesu. Pravi džentlmen mora dodatno da se duhovno obogati kroz svoje iskustvo.

Pritom mora da vodi računa o vrednostima.

I što je možda najvažnije, da je pravi džentlmen samo onaj koji više daje nego što uzima. Džentlmen dolazi u raznim oblicima, ali uvek ima širok pogled oko sebe.

Zato želimo da naše znanje i iskustvo podelimo sa Vama!

Pročitaj više

Sadržaj na blogu pišu naši zaposleni. Ko god da piše neki članak dobro je upoznat sa onim što piše. Imali bi još puno toga da kažu, ali ne želimo da budete dosadni.

Svako ima svoju „nišu“ o kojoj piše.

Naš cilj je da Vam isporučimo dobro istražen sadržaj u koji možete da budete sigurni. I da pomognemo našim čitaocima da bolje razumeju šta objavljujemo. Naš fokus je na vrednosti.

Uvek ćemo Vam predložiti šta je najbolje rešenje, a ne šta je najjeftinije.

Mi stvari posmatramo na duge staze. Jednostavno, gledamo iz ugla šta je najbolje za vas.

Proleće je po našem mišljenju najbolji trenutak za korekciju stila. Nema previše slojeva odeće i neće Vam biti potreban priručnik. Kada dodje jesen bićete spremni da jednostavno i sa stilom uparite svoju garderobu i cipele.

Da primenite novostečeno znanje!

Videćete koliko je lak pristup klasičnom italijanskom luksuzu. Ako niste znali, većina muškaraca zna da veže pertle samo na jedan način. A nismo svesni koliko može da se poboljša vizuelni dizajn muške obuće samo promenom načina pertlanja.

Zato pročitajte naš post o ovoj temi.

Da li znate kako da uklonite ili lečite kurje oko ili žulj?

Ovaj članak Vam preporučujemo od srca. Naći ćete odgovore na sva Vaša pitanja o žuljevima i kurjim očima.

Blog cipele Lucci Verrosi
Muške sportske patike cipele izradjene u kombinaciji prevrnute i Nappa kože.

O čemu pišemo na blogu?

Trudimo se da pišemo o temama koje su iz realnog života.

Do većine tih tema dolazimo u razgovoru sa našim kupcima. Nesvesno nam daju sledeću temu za pisanje. Zato volimo da zajedno sa Vama pišemo o stvarima koje Vas muče ili za koje niste sigurni.

Na primer, puno ljudi ima problema sa neprijatnim mirisima iz obuće i ne znaju kako to da reše. Ili kako da jednostavno i bez velike muke neguju stopala? Ili kako su nastali neki klasici muške obuće? Ili kako izgleda proces pravljenja cipela?

Na sva ova pitanja i mnoga druga, dobićete odgovor na našem blogu. U svakom članku ćemo kao primer provući neki model naših cipela.

Tako da klikom na neku sliku možete malo više istražiti o cipelama koje smo objavili u tom članku.

Pročitaj više

Zato Vas molimo da nam pišete i pomognete u razvijanju našeg i Vašeg bloga. Možete ostaviti komentar na kraju svakog teksta.

Bićete nam dragocena pomoć.

Ako Vas zanima šta imamo novo u ponudi muške obuće, kliknite ovde. Na našem web sajtu pored blog stranice, možete uvek pogledati našu aktuelnu ponudu ili šta je trenutno na sniženju.

Aktivni smo na Facebook-u i Instagram-u. Zapratite nas i saznajte prvi kada objavljujemo novi post ili neki novi model muških cipela.

Kliknite na bilo koju zaplavljenu društvenu mrežu i videćete naše objave. Dugo godina objavljujemo sadržaj na njima, pa možete puno toga da vidite.

Da se malo pohvalimo. Nalazimo se na prvom mestu kao blog o cipelama za teritoriju Srbije i regiona. U startu nismo verovali u neki uspeh blog stranice.

Medjutim danas postoji puno pratioca koji jedva čekaju na novi post. Bili smo inertni poslednje dve godine, ali obećavamo Vam da ćemo biti puno bolji. Jer imamo još puno toga da napišemo.

Mi se ne bavimo visokom modom. Mi želimo da pomognemo prosečnom čoveku i damo mu par saveta. Volimo da pišemo o normalnim stvarima. Volimo modu, ali ako nije previše čudna i smela. To ostavljamo ljudima koji vole tu scenu. Cenimo bezvremenske i klasične muške cipele. Ali koje su radjene na savremen način.

I zato su takve i naše teme!

Blog muške cipele Lucci Verrosi
Muške čizme S9900-726 izradjene od najfinije prevrnute kože
Blog cipele Lucci Verrosi

Da li znate šta je u stvari blog?

 

Možda je ovo pitanje trebalo da bude na početku. Ali…..

Blog (skraćenica od „weblog“) je informativna web stranica, često neformalnih članaka (postova). Objave se prikazuju obrnutim redom, što znači da je uvek na prvom mestu najnovija objava.

Do 2010.godine blog je bio rad jednog čoveka koji je pokrivao jednu temu. Medjutim, od tada je postalo popularno udruživanje više autora na jednoj web stranici. Usponom Twitter-a i drugih društvenih platformi počelo je doba „mikroblogovanja“.

Danas se blog može koristiti kao glagol, pa bi značio dodavanje ili održavanje sadržaja na nekoj web stranici.

Tokom 2010.godine, većina web stranica je dobila mogućnost interakcije sa čitaocima. Na taj način su mogli da ostave komentar na članak i da učestvuju aktivno u stvaranju novog članka.

Upravo ih to razlikuje od statičnih web stranica.

Pročitaj više

Zato se blog može posmatrati kao oblik društvenog umrežavanja. Bavi se najrazličitijim temama. U rasponu od religije, filozofije i umetnosti do nauke, politike i sporta. Neki funkcionišu na bazi online dnevnika ili kao kanal za promociju nekog brenda ili pojedinca.

Tipičan blog kombinuje tekst, slike i veze ka svojim ili nekim drugim web stranicama.

Procena je da je 2012.godine postojalo oko 150 miliona blogova na mreži. A 2022.godine postoji oko 600 miliona aktivnih blog stranica.

Postoji puno vrsta blogova koji se razlikuju po vrsti sadržaja ili po načinu na koji je pisan.

Pomenućemo Vam najvažnije oblike:

  • Lični blog. Uglavnom su to online dnevnici ili komentari nekog pojedinca.
  • Grupni blogovi.Ovde višeautora objavljuje svoje tekstove na jednoj web strani.
  • Mikrobloging. Najpopularnija platforma za ovu vrstu blogovanja je Twitter.
  • Korporativni blog. Najčešće služi kompanijama za komunikaciju izmedju zaposlenih.
  • Pridruženi blogovi. Mesto koje nudi puno linkova, odnosno tema sa drugih web stranica.
  • Žanrovski blog. On se fokusiraju samo na jednu temu.
  • Blogovi po vrsti medija. Najpoznatiji ovde je vlog (video blog). Ali postoji i u drugim oblicima.
  • Blogg po uredjaju. Ovde se podela vrši po vrsti uredjaja sa kojeg je članak pisan i objavljen.
  • Obrnuti blog. Ovde sadržaj kreiraju čitaoci, a ne bloger. Postoji ograničenje da ne bi radio kao web forum.

Nadamo se da ćete posle ovog teksta pročitati neki naš članak ;))

 

Muške cipele S3-182 preporučujemo ljudima koji su ceo dan u pokretu. Unutrašnjost je kompletno uradjena u Box koži. Pertlane su po klasičnom obrascu.
Muške cipele S2-512 ručno su polirane da bi se dobila ujednačena blago zamagljena celina, ali tako da je smanjen sjaj kože. Tip izrade- Bologna Stitch

Muške cipele

Muške patike

Muške mokasine

Muške čizme

Najnovije muške zimske cipele koje će osvojiti muški zimski izgled. Očarajte sa svojim muškim zimskim cipelama i upotpunite svoj zimski stil!

Kontakt

Kontakt info

Braće Jugovića 21
11000, Beograd

+381 11 20 30 327

info@lucciverrosi.rs

Pratite nas

Loading...