+381 11 262 62 93 | Besplatna isporuka za sve modele cipela | info@lucciverrosi.rs

Lucci Verrosi Official Store

Lucci Verrosi brend nastao je 2005 god. zahvaljujući strastvenim ljubiteljima obuće. Naravno, imali su veliko profesionalno iskustvo u toj oblasti i rešili su da se osamostale i osnuju svoju firmu. Vrlo brzo su se pozicionirali u modnoj industriji zahvaljujući znanju i osećaju šta to tržište želi.

Od samog početka su imali viziju u kom pravcu se treba kretati. Ideja vodilja je bila da kupcu treba pružiti prvenstveno kvalitet, dizajn i udobnost po prihvatljivoj ceni. Zato Lucci Verrosi koristi samo vrhunske materijale za izradu obuće. Muška kolekcija cipela je prva krenula 2005 god. da bi se pre nekoliko godina pojavila i prva ženska kolekcija cipela. Ženska moda je zahtevnija i razlikuje se od one za muškarce, pa se zbog toga dugo čekalo na prvu kolekciju ženske obuće.

Lucci Verrosi ima veliko iskustvo u izradi svih vrsta obuće, bez obzira na pol ili uzrast. Ekipa dizajnera i majstora savršeno funkcioniše. Kod većine proizvodjača je ovo prvi kamen spoticanja. Drugi problem je nabavka materijala. Tržište se brzo menja i uvek treba tražiti ko ima najbolju kožu, konac, djonove, mašine……..  Treći i najveći problem je plasman proizvoda. Ovi problemi su odavno prevazidjeni.

Danas je LV stabilna i respektabilna firma u oblasti proizvodnje obuće. Prati trendove ali ih i diktira. Izradjuje muške i ženske cipele za svoje potrebe ali i za druge brendove. Napreduje, širi znanje i osvaja nova tržišta. Na prvom mestu je kupac. Zato se vodi računa o potrebama naših kupaca. Da budu zadovoljni kada kupe cipele Lucci Verrosi.

Nadamo se da će to naši kupci prepoznati u narednim kolekcijama.

 

Lucci Verrosi Official store | Kralja Petra 72, Beograd | 011/ 262-62-93

Radno vreme: pon – pet: 09:00 – 20:00 | sub: 09:00 – 15:00

 

Loading...
Share This