Padate li na trend i nosite cipele bez čarapa, rizikujete i više od smrdljivih nogu, a to je razvoj uporne gljivične infekcije, upozoravaju stručnjaci s londonskog Instituta za podijatriju (dijagnostifikovanje i lečenje bolesti stopala).

Podijatrica dr. Emma Stephenson kaže da se u praksi sve češće susreće s problemima koje joj iznose mladići u dobi od 18 do 25 godina. Mnogi se žale na poteškoće koje im uzrokuju znojna stopala jer obuću nose bez čarapa da bi bili u trendu ili imaju neprikladnu obuću koja nije od prirodne kože.
Ni devojke ni mladići nisu odoleli trendu golih gležnjeva koji je u zadnje vreme popularan među svetskim selebritijima na crvenom tepihu. Pevači Sam Smith i Tinie Tempah često pokazuju svoje „muževne gležnjeve“ kada nose jesenske i zimske modele cipela bez čarapa, a na modnim pistama često se mogu videti modeli u brogsicama ili patikama bez čarapa.
Šta vi mislite o tome?

Muške cipele

Muške patike

Muške mokasine

Muške čizme

Najnovije muške zimske cipele koje će osvojiti muški zimski izgled. Očarajte sa svojim muškim zimskim cipelama i upotpunite svoj zimski stil!

Kontakt

Kontakt info

Braće Jugovića 21
11000, Beograd

+381 11 20 30 327

info@lucciverrosi.rs

Pratite nas

Loading...