Muške papuče

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.

Muške papuče Lucci Verrosi su tako udobne!

Manje kvalitetne muške papuče mogu biti baš neudobne, pogotovu one iz masovne proizvodnje. U većini slučajeva će dovesti do bolova u stopalima nakon dužeg hodanja. Kupovinom prvoklasnih papuča za muškarce nećete imati tih problema.

Naše muške papuče su anatomski oblikovane sa savršeno izradjenim gazištem. Kožu koju koristimo je uvek vrhunska 100% prirodna, najčešće teleća.

Muške papuče Lucci Verrosi spajaju dve stvari koje su najvažnije kod muške obuće- Kvalitet i udobnost. Sa njima ćete osetiti šta su luksuzne muške papuče u pravom smislu.

Možda niste razmišljali da probate muške papuče od kože.

Većina muškaraca na pomen papuča pomisli na papuče za plažu ili muške japanke.

Pročitaj više

Verujte nam, kada budete probali prvoklasne kožne papuče, biće vam žao što ih ranije niste koristili tokom leta. Razlika u ceni u odnosu na gumene papuče postoji , ali ona u stvarnosti nije toliko velika.

Imajte u vidu da vrhunske muške kožne papuče od kože možete nosti bukvalno deset godina. Možete ih nositi tokom leta bukvalno u svim prilikama. Naše muške papuče nisu sportske, one imaju više elegantnu siluetu.

Ako Vam posao dozvoljava, preporodićete se sa njima tokom jula i avgusta.

Kod nas su postale jako popularne poslednjih nekoliko godina zbog stila i udobnosti. Lucci Verrosi kožne papuče Vam garantuju udobnost. Sa njima ćete bez problema dodati klasu svom stilu.

Lako obuvanje i izuvanje nećemo ni pominjati. Ako odaberete par koji odgovara Vašem načinu oblačenja, odmah ćete osetiti kako je dobro imati papuče. I neće vam biti jasno zašto drugi muškarci ne pruže sebi takvu priliku.

Lucci Verrosi izradjuje muške papuče od vrhunskih materijala. Naši kalupi su dovedeni do perfekcije, tako da imamo praktično papuče za sve oblike stopala.

Vaše je dodjete do nas i probate ih.

Naše ljubazno osoblje će Vam rado pomoći da pronadjete savršen model za Vaš stil i oblik stopala.

Muške sandale ili papuče na odelo
Muške kožne mokasine za leto Drive Loafer.
Muške mokasine za leto Driving Loafers
Muške narandžaste mokasine za leto Driving Loafers
Muške sandale ili papuče na bermude

Da li su muške kožne papuče „out“?

Često se kaže da je nečiji stil odraz njegovog života. To je istina, ali način oblačenja daje precizniju sliku njegovog stila.

Način na koji se oblačite šalje poruku drugim osobama kojoj kulturi ili stilu pripadate. Odeća i papuče imaju važnu ulogu kako će se ljudi ophoditi prema Vama i kako će Vas prihvatiti. To je jedan od načina neverbalne komunikacije u savremenom društvu.

U nekim zemljama način odevanja označava kreativnost i status pojedinca. Ako niste sigurni kom stilu pripadate, dozvolite nam da Vam pomognemo.

Ako Vam je lakše pozovite nas ili nam pošaljite e-mail. Kliknite ovde i dobićete podatke sa naše kontakt stranice.

Pročitaj više

Dugo su muške kožne papuče bile „out“.

Medjutim sada sijaju punim sjajem i često ćete ih videti na modnim pistama. One su idealne za sve letnje kombinacije tokom dana i noći.

Medjutim puno muškaraca nije upoznato sa nošenjem papuče u elegantnim i urbanim uslovima. Kako biste izbegli osnovne greške, objasnićemo Vam osnovne principe koji važe za muške papuče.

1. Prvo uzmite u obzir svoje godine i stil. Pogledajte šta je u ponudi i šta bi moglo da se složi sa Vašom odećom.

Proverite koje boje preovladjuju u Vašem plakaru, pa tako suzite boju za papuče.

2. Nikada nemojte da nosite čarape na papuče. Ovo ne bismo dalje da komentarišemo.

Papuče i čarape dolaze u obzir samo zimi i samo kod kuće. Ako vam je baš hladno!

Kako da uklopite muške papuče?

Verujte nam da je uklapanje mnogo lakše nego što mislite. Osnovni razlog je zato što se one najčešće nose na ležernu garderobu za slobodno vreme.
Proćićemo dve najučestalije kombinacije:
1. Kako da uklopite bermude i muške papuče? Tokom leta, ovo je dobitna kombinacija. Idealna za ležerne dogadjaje u gradu i na odmoru. Zavisno od stila i dužine bermuda ili šortsa, birajte muške papuče.
Da znate da što su jednostavnije, to će se lakše uklopiti sa garderobom. Ovo pravili važi za sve muške cipele. Na pamučne bermude najbolje idu svedene muške papuče.
Na kraće bermude ili šortseve sjajno idu japanke.
2. Kako da nosite pantalone i muške papuče? Kada vreme nije sunčano ili morate da nosite pantalone, ne morate da odustanete od svog letnjeg stila.

Pročitaj više

Možete bez problema uklopiti pantalone i papuče za gradske uslove. Ako volite modu kraćih pantalona, biće to sjajna prilika da pokažete svoje nove papuče.

Za svaki materijal i model pantalona postoji savršena muška papuča.

Ako niste sigurni, pravi pogodak su muške kožne papuče. Dostupne su u puno verzija i dizajna, od sportskih do ultra elegantnih. Bitno je samo kao i kod svih muških cipela, dobro uskladiti stil i boje.

Ako Vam nedostaje ideja kako, pogledajte na Pinterest-u. Ima puno kombinacija i iznenadićete se kako mogu efektno da se usklade sa garderobom koju već imate u svom ormaru.

Pokušajte da u svetu punom belih patika, baš Vi budete muška kožna papuča.

Trendovi dolaze i prolaze i nisu svi radjeni da baš nama odgovaraju. Ne kažemo da je praćenje trendova loše, ali ne po svaku cenu. Kod nas ćete uvek pronaći bezvremenske modele koji su u trendu, ali koje možete nositi tokom narednih deset godina.

Uvek ćete naći neki par papuča za muškarce koji će se uklopiti u Vaš stil.

Muške sandale ili papuče na farmerke
Muške sandale ili papuče uz elegantne pantalone

Još par saveta za muške papuče……

Daćemo Vam još četiri saveta kako složiti muške papuče i garderobu.

Saznaćete kako da ne predjete tanku liniju neukusa.

1. Muške papuče i odelo. U tradicionalnim krugovima, ideja da nosite papuče ili sandale na odelo je svetogrdje. Medjutim ako ispratite osnovna pravila, sve će proći bez problema. Prva bitna stvar je da su što jednostavnije. Nikakvi detalji ili ukrasi ne dolaze u obzir.

Dizajn mora biti jednostavan i sveden, a koža vrhunskog kvaliteta. Drugi materijali ne dolaze u obzir. Djon mora biti tanji, da bi muške papuče imale elegantnu siluetu.

Naravno, čarape i papuče nikada ne idu zajedno. Izbegavajte japanke i birajte tamnije boje.

Gledajte da kontrast izmedju pantalona i papuča ne bude previše očigledan.

Pročitaj više

2. Muške papuče i Chinos pantalone. Ako sumnjate koliko su lake za uklapanje papuče i pantalone, probajte sa najjednostavnijim modelima.

Videćete kako je to lako!

Ovde je veća sloboda nego kod odela, pa su i pravila mnogo fleksibilnija. Zavisno od kroja pantalona birajte muške papuče. Nema ograničenja kada su boje u pitanju. Dolaze u obzir i predimenzionirane muške papuće ako preferirate ležernu odeću.

Ako želite da istaknete svoje nove papuče, onda skratite pantalone tako da Vam se vide gležnjevi.

3. Muške papuče i farmerke. Ako ne živite u tropskom području, onda je ova kombinacija važna za Vas. Svi imamo farmerke pa je sasvim normalno da pomenemo kako ih uklopiti sa papučama.

Tu je dozvoljeno maltene sve. Od sportskih do elegantnih papuča za muškarce. Ako je pravilno izvedeno, zajedno mogu izgledati sjajno. Kao i u svim kombinacijama, birajte muške papuče zavisno od stila farmerki koje posedujete.

Ako mešate stilove, onda je najbolje pravilo „što jednostavnije, to sigurnije“. Lagane farmerke za leto će se uvek dobro uklopiti sa papučama.

4. Muške papuče i šorts. Moda se menja i to je sasvim normalno. Medjutim niko nije očekivao da će muški šortsevi postati elegantni i da će se uz njih nositi kožne muške papuče.

S obzirom da smo devet meseci u pantalonama i zatvorenim cipelama, treba punim plućima uživati tokom leta.

Sredite Vaša stopala jer zaslužuju predah od čarapa.

Za kraj….

Lucci Verrosi izradjuje muške papuče u svim stilovima koje smo pomenuli. Kombinujemo sve vrste koža.

Ali koristimo samo prirodnu prvoklasnu kožu. Kada budete probali naše papuče, shvatićete šta je zapravo udobna muška obuća. Pokrili smo sve potrebe modernog muškarca koji ceni kvalitet i savršeni dizajn.

Od ležernih do svečanih prilika.

Da ne bismo bili opširni, pogledajte kako možete uklopiti muške papuče sa odećom na Pinterest-u.

Na našem BLOG-u možete da pročitate neki članak o njima.

Muške sandale i papuče- kako da ih uklopite sa garderobom

Muške cipele

Muške patike

Muške mokasine

Muške čizme

Najnovije muške zimske cipele koje će osvojiti muški zimski izgled. Očarajte sa svojim muškim zimskim cipelama i upotpunite svoj zimski stil!

Kontakt

Kontakt info

Braće Jugovića 21
11000, Beograd

+381 11 20 30 327

info@lucciverrosi.rs

Pratite nas

Loading...