KORISNIČKA PODRŠKA

Korisnička podrška Lucci Verrosi

Dobro došli!

Korisnička podrška Lucci Verrosi pruža usluge svim našim kupcima pre, tokom i nakon kupovine. Ovu uslugu smatramo veoma važnom u našem poslovanju.

Korisnička podrška nam omogućava lakšu interakciju sa našim kupcima. Zato ako imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, pozovite nas na 011 20 30 327.

Svakog radnog dana od 09 do 20 časova, subotom od 09 do 15 časova.

Ako Vam je lakše, možete nam poslati e-mail .

U svakom slučaju neko od naših zaposlenih će Vam se javiti i pomoći Vam. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Da naglasimo da možete da uspostavite kontakt sa nama i preko društvenih mreža. Imamo na naloge na Facebook-u i na Instagram-u. Klikom na neku od njih, bićete direktno prebačeni na naš nalog.

Ako Vam je potrebna direktna pomoć i nemate puno vremena, dodjite do nas.

Nalazimo se u ulici Braće Jugovića 21 u Beogradu. Kliknite ovde i prebacićemo Vas na našu kontakt stranicu.

Tu ćete pronaći naš telefon, e-mail i mapu sa svim podatcima.

Na mapi je tačno označeno gde se nalazimo, pa će Vam biti mnogo lakše da nas pronadjete. Tako da postoji više načina da stupite u kontakt sa nama.

Na Vama je odlučite na koji na način Vam je najlakše!

Pozovite nas ili pošaljite e-mail

Korisnička podrška je jedna u nizu usluga koje pružamo našim kupcima. Najčešći načini komunikacije u ovom slučaju su telefon i e-mail. Na taj način ćete doći najbrže do odgovora.

Bilo da niste sigurni koju veličinu da odaberete ili kako da zamenite cipele koje ste upravo kupili. Korisnička služba je najefikasnija strategija koja će Vam dati pravi odgovor na Vaše pitanje. Ona pomaže da proizvod koji ste kupili zadovolji Vaša očekivanja.

Ako imate neku pritužbu ili sugestiju, ne oklevajte da nas pozovete. Važno je da kod nas razgovarate sa ljudima. Mi ne koristimo automatizovana ili AI rešenja za korisničku podršku.

Smatramo da samo čovek može da reši ili odgovori na sva Vaša pitanja.

Trudimo se da imamo dobru korisničku podršku da bismo ispunili očekivanja naših kupaca. Jer znamo da je ljudima važno da u slučaju nekog problema imaju kome da se obrate.

Zato Vam naši agenti podrške mogu dati odgovor na većinu pitanja vrlo brzo. Često nam se ljudi javljaju kada nisu sigurni kako da poruče cipele ili kako mogu da nam vrate cipele.

Da li imamo na stanju odredjeni model, kako mu mogu da izvrše uplatu, koje je vreme isporuke, da li mogu da promene narudžbinu, kada počinje sniženje…..

I još mnogo sličnih pitanja.

Zato ne ustručavajte, pozovite nas!

Muške cipele

Muške patike

Muške mokasine

Muške čizme

Najnovije muške zimske cipele koje će osvojiti muški zimski izgled. Očarajte sa svojim muškim zimskim cipelama i upotpunite svoj zimski stil!

Kontakt

Kontakt info

Braće Jugovića 21
11000, Beograd

+381 11 20 30 327

info@lucciverrosi.rs

Pratite nas

Loading...