Ženske patike

Приказан један резултат

Ženske patike. Retro je nova budućnost!

Žene su se dugo borile budu jednako tretirane u industriji patika. Biti ljubitelj ženskih patika za većinu dama može biti neprijatno iskustvo.

Nedostatak veličina za žene često se javlja, jer gotovo sve kompanije dele obuću prema polu. Ženske patike često promaše cilj, zdepaste su ili nisu modno prilagodjene kao modeli za muškarce.

Ali iz svega toga nastao je jedan pozitivan rezultat.

Zajednica ljubitelja ženskih patika je sve veći.

Od dizajnera do kolekcionara, od marketara do kupca, zajednica vrtoglavo raste na mreži.

Pročitaj više

Lucci Verrosi je to shvatio u samom početku.

Zato u svakoj  kolekciji imamo bazne modele koji se izradjuju u veličinama od 37 do 45. Nekada se razlikuje boja kože ili djona, ali tu punu slobodu u naručivanju ostavljamo maloprodajama.

Važno je da izradjujemo unisex modele koji će odgovarati i za muškarce i za žene. Mi smo svesni da ženske patike nisu više subkultura kao što su nekad bile. One nisu više namenjene samo za sport ili šetnju.

U poslednjih desetak godina ženske patike su postale lider na tržištu obuće. Ponuda je nezamisliva. Ali ako ste umorni od surfovanja i traženja patika, pokušaćemo da Vam pomognemo.

Ako niste osoba koja voli da eksperimentiše, klasičan stil bez ukrasa je uvek sigurno rešenje. Ako pratite trendove, imaćemo nešto i za Vas.

Danas su gotovo svi brendovi visoke mode prihvatili patike kao svakodnevni deo garderobe. Tokom kovida 19 i rada od kuće prodaja patika za žene je eksplodirala. Danas svaka dama ima najmanje jedan par patika.

Zato što zna da nijedan cipelarnik nije kompletan bez njih. Od skoro je počela saradnja luksuznih kuća i kultnih brendova sportske odeće.

Jedan od boljih primera je saradnja kompanija Gucci i Adidas.

Ali ako niste spremni da potrošite toliko para, postoji puno pristupačnih ženskih patika koje su jako kvalitetne. To je sjajna prilika ako želite da preskočite prepoznatljivost brenda. 

Ženska obuća Lucci Verrosi
Ženske cipele patike Purple od prvoklasne teleće tamnoljubičaste prevrnute i crne Nappa kože.
Ženske plitke cipele patike mid top radjene u kombinaciji prvoklasne prevrnute i Nappa teleće kože
Ženske patike za svaki dan izradjene u kombinaciji vrhunske Velur i Nappa kože
Ženska obuća Lucci Verrosi

Koje generacije utiču na ženske patike?

Nalet sportske obuće pokazuje težnju slobodnog duha savremene žene. Tako su ženske patike postale udoban i privlačan modni detalj.

Tradicionalne ženske cipele gube primat.

Žene sve manje traže bolne visoke potpetice i rado ih zamenjuju ravnim patikama. Poseban segment su ženske cipele patike. To nije obuća za trčanje ili teretanu.

Njih možete nositi na poslu, u šetnji ili na opuštenim dogadjajima. Danas vodeći brendovi koji proizvode prvoklasne ženske patike, posebno obraćaju pažnju na milenijalce (generacija rođena između 1981. i 2000. godine).

Ona je vrlo zahtevna, neuhvatljiva i kritična prema brendovima visoke mode.

Pročitaj više

A računa se da će do 2025.godine 40% kupaca biti baš iz ove grupe. Zato su milenijalci i njihove mladje kolege generacija Z postali strateški cilj svih „pametnih brendova“.

Zato Lucci Verrosi u svakoj kolekciji pravi ženske patike koje su casual, sportske, udobne i inovativne. Za njih koristimo samo vrhunsku kožu tipa Full grain ili Top grain leather.

Djonove izradjuje poznata kompanija The Gom. Svi ostali materijali su prvoklasni. Jer samo tako je moguće napraviti luksuzne ženske patike.

Koje su udobne i koje će Vam trajati puno kilometara.

Današnja modna scena je nostalgična prema devedesetim godinama prošlog veka. Bez obzira što milenijalci nemaju takve prihode da sebi obezbede luksuzne predmete, oni obožavaju vrhunsku obuću.

Štede na ostalim odevnim predmetima, ali ne i na cipelama. Željni su kombinovanja i uparivanja stilova. Spajaju vrhunske cipele sa pristupačnim robnim markama odeće.

Jer znaju da dobre cipele mogu da izvuku svaku kombinaciju!

Ova kulturna promena je primetna i u industriji luksuza. Najlakše ćete to videti u modnim časopisima gde model nosi Zara pantalone i Miu Miu cipele.

Na taj način se šalje poruka da je moguće ekskluzivnost spojiti sa ležernom garderobom.

Ukratko rečeno, ovih dana ženske patike morate da shvatite puno ozbiljnije!

Ženske sive kežual patike izradjene od prvoklasne prevrnute kože.
Ženske sportske cipele patike od prvoklasne Nappa kože.

Sneaker kultura i kolekcionari!

Patike predstavljaju obećavajuću uzlaznu tačku za široku publiku.
Što se tiče Sneaker kulture, sve više žena počinje da se bavi kolekcionarstvom patika. Do pre deset godina to je bili rezervisano isključivo za muškarce.
Danas se često se dešava da je ujednačen broj muškaraca i žena koji čekaju u redu da bi kupili ograničeno izdanje nekih patika. Postoji već dugo godina ozbiljno tržište na kojem se trguje i ženskim i muškim patikama.
Sasvim je normalno da neki modeli koštaju i preko 10.000 eura.
Većina kolekcionara smatra to sigurnom investicijom.

Pročitaj više

Imaju čak i svoje berze na kojima trguju, kao što je na primer StockX.

Sam koncept vrhunskih patika započeo je Gucci 1984.godine, savršeno jednostavnim belim teniskim patikama.

Ali samo ludilo za patikama nastalo je u 21.veku.

Ako niste znali, osoba koja skuplja i trguje patikama iz hobija i dobro je upućena u njihovu istoriju zove se SneakerHead!

Njihova subkultura nastala je u Americi i postala je globalna krajem prošlog veka. Razvitkom interneta nastali su hardcore kolekcionari koji se često sastaju i uvek su u potrazi za retkim, starim i ograničenim izdanjima nekog modela patika.

S obzirom koliko su kultne patike postale popularne i medju regularnim kupcima, sve češće se organizuju izvlačenja srećnih dobitnika kojima je omogućeno da kupe neki model patika iz ograničene serije.

SneakerHeads-i skupljaju patike različitih marki, zavisno od njihovih želja. Jer kolekcionarske patike se mogu preprodati po ceni koja je višestruko veća od one iz prodavnice.

Nike (uključujući Air Jordan brend kompanije) i Adidas su najpopularniji brendovi koji su na meti kolekcionara.

New Balance, Puma, Vans i Reebok retko imaju zanimljive modele za kolecionare, s izuzetkom određenih saradnja sa poznatim ličnostima ili sportistima.

Do 2015.godine najpopularnije boje za patike su bile crna, bela i crvena zbog Majkl Džordana i stare hip hop škole.

Medjutim Nike Dunks patike i početak saradnje sa dizajnerima kao što su Off-White, pokrenulo je korišćenje svetlijih i pastelnih boja.

Ženska obuća Lucci Verrosi
Ženske casual patike seven holes izradjene su od prvoklasne Nappa kože
Ženska obuća Lucci Verrosi

Bele ženske patike!

Ženske bele patike su u trendu i ne postoji kompanija koja ih nema u svojoj kolekciji. Od dizajnera street mode do luksuznih brendova. Ženske bele patike su postale klasična garderoba za sva godišnja doba, posebno za proleće i leto.

Ne postoji bukvalno odevni predmet sa kojim ne možete da ih uklopite.

Savršene su ako ne želite da hodate u neudobnim štiklama. Nema bolje opcije ako ste ceo dan na nogama ili trčite za decom.

Klasične ženske bele patike su prestale da budu samo obuća za trčanje ili teretanu.

Postoje u rangu od 10eura do više hiljada eura.

Raznih stilova i za razne modne kombinacije.

Pročitaj više

Naš savet je da uvek budu što je jednostavnije, bez puno detalja. Jer na taj način je kombinovanje sa garderobom mnogo lakše.

Najbolje ženske bele patike se mogu menjati iz sezone u sezonu.

Ali njihov osnovni dizajn uvek ostaje isti u svakoj kolekciji za žene. One su praktične i dugotrajne. Naravno, ako su izradjene od kvalitetne kože. Nema veze da li je u pitanju prevrnuta ili Box koža.

Zato najbolje ženske bele patike ne izgledaju kao školske patike, već kao praktična i elegantna obuća. Sa njima ćete uvek slati poruku drugim ljudima da imate stila.

I dalje se nose drugi modeli obuće, ali nijedan nema rast kao ženske patike. Ono što su nekad nosili samo sportisti i sportski entuzijasti, postalo je danas casual obuća većine ljudi.

Stilizovanje je puno drugačije nego pre dvadeset godina. Svaki trend traje neko vreme, ali kod patika postoje beskrajne mogućnosti u dizajnu uličnog i casual stila.

Zato samo napred ako želite da napravite neku promenu u svom cipelarniku. Postoji toliko raznih opcija da ćete biti oduševljeni.

I da znate da ženske bele patike nikada neće izaći iz mode.

Ako ste raspoloženi, pogledajte neke nove modele na stranici ženske patike na našem web sajtu.

Ženske cipele patike za proleće, izradjene od najkvalitetnije Boks kože
Ženske cipele patike za proleće, izradjene od najkvalitetnije Boks kože

Ipak, koje ženske patike uzeti u obzir?

Ove godine nešto je očigledno – Ženske patike imaju svoj zlatni trenutak.

One su postale deo garderobe koji je neophodan i primenljiv za svaku estetiku. Kao što smo već pomenuli, bele ženske patike su najbolje u modnoj rotaciji.

Ipak ako želite da unesete neke promene u svom modnom stilu, sveža boja ili prilagodjen dizajn uvek pobedjuju. Zato pokušajte da budete hrabri sa svojim patikama.

Neonske boje, visoki djonovi, spajanje nespojivog, sve je to deo modernog trenda koji čeka da se pridruži Vašoj kolekciji.

Ali vodite računa šta se uklapa u Vaš stil.

Pročitaj više

Pregledajte svoju odeću. Zatim bacite pogled na internetu šta biste mogli da uklopite sa njom.

Mi uvek volimo da pogledamo Pinterest.

Najvažnije pravilo koje danas vlada u modnom svetu je da nema pravila. Sve ono što je nekad važilo, više ne važi.

Ne morate da uklapate cipele sa torbom ili kaišem. Ceni se jak kontrast izmedju obuće i čarapa.

Poželjno je kombinovati boje koje se nikako ne uklapaju.

Sve je okrenuto naopačke!

Proučite trendove koji se nude na crvenom tepihu i pokušajte da ih primenite u svom životu.

Ali ne treba ih slepo pratiti, već ih treba prilagoditi sebi!

Ženska obuća Lucci Verrosi
Loading...