Muške patike S86-321

Оригинална цена је била: 16.900,00RSD.Тренутна цена је: 11.830,00RSD.

Šifra proizvoda: 86-321 Kategorije: , Оznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na spoljnu dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške bež patike cipele 86-321 izradjene u kombinaciji prvoklasne Nappa i prevrnute kože. One su zaista dobro obradjene i divno su se uklopile u jednu celinu. Ima toliko delova i boja da možemo sa pravom da kažemo da spadaju kategoriju muških cipela Patchwork dizajna.

Dominantne su bež i bela boja kože. Prevrnuta koža je bojena bež bojom, dok je Nappa koža perforirana i bojena je belom bojom. Obe kože su ručno farbane sa velikom pažnjom na detalje. Na zadnjem delu su dodate još tri boje Nappa kože koje su u celini diskretno prikazane. To su plava, zelena i narandžasta Nappa koža.Sve one imaju glatku strukturu i odličnu završnu obradu.

Da pomenemo da prevrnuta koža ima zaista finu baršunastu završnicu.

Ipak, zajedno deluju vrlo moćno!

Za “komplikovanje” dizajna služe upravo komadi kože na zadnjem delu.U kombinaciji sa novim monolitnim djonom, rekli bismo da deluju kao da su malo ispred svog vremena!

Sve kože su pažljivo obradjene i bojene, kako bi se postigli što bolji rezultati. Pertle su pamučne i nešto šireg kroja nego obično. Nisu voskirane i bojene su belom bojom kako bi se malo razlikovala od boje kože. Pertlane su ravnom metodom pertlanja za koju mislimo da je savršena za ovaj model. Ali ako želite, za par minuta ih možemo prepertlati po Vašoj želji.

Radjene su po klasičnoj formuli od šest pari rupica za pertlanje, kako bi odgovarale što većem broju ljudi.

Ovo je posebno značajno za ljude koji imaju problem sa širokim stopalima ili visokim risom. Za zaštitu je korišćen sprej za impregnaciju, pa ćete neko vreme biti mirni. Na njima postoji puno nepravilnih štepova i oblika kože, pa su tako dobile dobile moćan i futuristički izgled.

Djon je EVA The Gom i po prvim utiscima mislimo da su pun pogodak jer kupci kažu da je jako udoban. Zahvaljujući tome ovaj djon je savršeno mek i trebaće mu nekoliko sati dase idealno prilagodi Vašem hodu i stopalima. Ovo je novi djon koji ima svoju premijeru baš ovog proleća. U stvari ceo koncept kod ovog modela je tako zamišljen da se muškarcima ponudi nešto iz bliske budućnosti u kombinaciji sa najboljim mogućim komforom.

Sigurni smo da će se ove muške patike cipele lako uklopiti uz većinu Vaše garderobe zahvaljujući svom dizajnu. Još jedan veliki plus za njih je kompletno presvučena unutrašnjost najfinijom Box kožom.

Već na prvo obuvanje ćete osetiti razliku i zašto je koža kao materijal za obuću nezamenljiva!

Uložak je izradjen od silikonske pene i anatomski je oblikovan kako bi bio savršeno udoban. Ako tražite baš udobne muške cipele patike koje su malo ispred svog vremena, obavezno ih uzmite u obzir. Izrada je zanatska- Cementing.

Tako je dobijena savršena elastičnost i udobnost. Jedan od naših favorita iz kategorije muških cipela patika, svaka preporuka!

Dodatne informacije

BOJA

SASTAV

, ,

VELIČINA

, , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju „Muške patike S86-321“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...