Muške patike S86-290

7.950,00rsd

Šifra proizvoda: 86-290 Kategorije: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3
EU 36 37 38 39 40 41
CM 22,9 23,6 24,4 25,1 25,9 26,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške sive cipele patike izradjene u kombinaciji dve vrste kože. Nappa koža je bojena ručno u sivoj boji i ima umereni sjaj. Prevrnuta koža je izuzetno meka ikao i Nappa koža bojena ručno drugom nijansom sive boje.

Kože su zanatski obradjene tako da imaju finu i glatku strukturu. Lak na Nappa koži nije dominantan i ima diskretan polusjaj. Nappa koža ima takvu obradu kojom je završnica izrazito zrnaste strukture. Prevrnuta koža je tretirana posebnim četkama kako bi izgledala baršunasto i kako bi imala moćnu završnicu.

Zato ovaj model muških cipela deluje jednostavno, iako je radjen u kombinaciji dve vrste kože u dve različite boje.

Ove elegantne sive patike cipele su za svaku preporuku ako Vam treba nešto što ćete lako uklopiti sa većinom casual garderobe.

Unutrašnjost je kao i kod svih naših cipela kompletno uradjena od najkvalitetnije teleće Nappa kože. Da bi ove cipele bile što jednostavnije, pribegli smo najlogičnijem rešenju i unutrašnjost je bojena tamnom bojom kako se ne bi pojavio jak kontrast. Siva prevrnuta koža se nalazi naviše mesta i razbija monotonu strukturu.

Monolitni The Gom djon od prirodne gume u crnoj boji pruža fleksibilnu strukturu i komfor koji će Vam biti potrebni tokom celog dana ili noći.

Uložak je silikonski, anatomski oblikovan i presvučen je najfinijom Nappa kožom. Tako će Vam svaki korak biti pravo zadovoljstvo.

Tip izrade- Cementing.

Ovo je jedan od klasičnih modela sa kojim nećete pogrešiti!

Vrlo je tražen tokom cele godine, a pogotovu u ovoj kombinaciji tokom jeseni i zime. Dodjite do nas ili ih poručite online preko našeg web sajta.

Uverite se koliko su dobre i udobne!

Recenzije

Još nema komentara.

Будите први који ће написати рецензију за „Muške patike S86-290“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...