Muške patike S3118-737

Original price was: 14.900,00RSD.Current price is: 7.450,00RSD.

Šifra proizvoda: 3118-737 Kategorije: , Оznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3
EU 36 37 38 39 40 41
CM 22,9 23,6 24,4 25,1 25,9 26,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške sive elegantne patike izradjene u kombinaciji Nappa i prevrnute kože i poliestera. Ovo je jedan od dva modela na kojima je na nekom delu korišćen poliester umesto kože. Najveću površinu zauzima upravo on i bojen je u sivoj boji. Prevrnuta koža ima odličnu izradu i baršunastu završnicu. Nappa koža im daje šmek i tako je bela glatka, dok je bež koža izrazito zrnasta.

Zapravo ova koža je centralni detalj i sve se vrti oko nje.

Sve vrste kože su bojene ručno, dva puta, kako bi se dobila najbolja moguća završnica. Četkane su i polirane sve dok nisu dobile ujednačen izgled. Imaju klasično šniranje sa sedam pari rupica, a pertle su teget i izradjene od pamuka, široke i nevoskirane. Namerno nisu korišćene aluminijumske ringlice za pertle kako se ne bi pokvario vizuelni identitet.

Imaju fabričku zaštitu, ali savetujemo svim našim kupcima da za ovu vrstu obuće imaju bezbojni sprej za impregnaciju i četku za čišćenje prevrnute kože. Za Nappa kožu će za osnovno čišćenje biti dovoljna magična krpa. Tako ćete dodatno zaštiti cipele, a znatno ćete produžiti vek i kvalitet kože. Šavovi i konac su vrlo diskretni u želji da se ne komplikuje dizajn.

Na ovom modelu je korišćen novi djon The Gom od prirodne gume koja se dobija od drveta po imenu Hevea poreklom iz amazonske šume. Zbog svojih karakteristika spada u najcenjenije materijale za izradu djonova od prirodnih materijala. Djon se savršeno uklapa sa gornjim delom i čini da dizajn bude svež i savremen. Donji deo djona ima novu strukturu kanala koji su se pokazali odlično i po suvom i po vlažnom vremenu.

Neće biti problem nositi ih na farmerke, pantalone ili bermude zbog svog stila. Postavljene su najfinijom Nappa kožom i imaju uložak izradjen od silikona koji je anatomski oblikovan.

Metod izrade- Cementing.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju „Muške patike S3118-737“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...