Muške patike S3102-775

14.900,00rsd

Šifra proizvoda: 3102-775Kategorije: , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške kožne cipele patike izradjene od Nappa i Suede Top Grain kože. Radjene su u kombinaciji dve vrste premium kože i obe su bojene ručno. Prevrnuta koža je bojena u maslinastozelenoj boji i ima finu baršunastu završnicu. Nappa koža ima dve različite završnice. Siva Nappa koža zauzima najveću površinu i ima glatku stukturu. Tamnosiva i mustard žuta imaju izarazito zrnastu strukturu i odlično se uklapaju u ovaj koncept.

Ovo je kombinacija kože i boja koju smo koristili i ranije na drugim modelima i koja se jako dopada našim kupcima. Zahvaljući pasti za zaštitu kože, sjaj je smanjen na minimum. Baš onako kako treba! Vešti majstori su posebnom tehnikom bojenja i poliranja uspeli da postignu dubinu boje i zamagljen izgled kože kao na ovom modelu. Ali to nije tako jednostavno i moraju da znaju kako da usaglase praktično dve vrste kože u nekoliko boja. Sve ovo možda deluje jednostavno, ali verujte da nije.

Široke pamučne pertle nisu voskirane i metodom X cross pertlanja se savršeno uklapaju u dizajn.

Djon je The Gom i izradjen je od prirodne gume koje se dobija iz drveta po imenu Hevea koje raste u amazonskoj šumi. U ovom slučaju djon je bojen u krem beloj boji i daje divan kontrast gornjem delu. Namerno su na ovom modelu korišćene rupice bez ringlica od aluminijuma. Tako je razbijena klasična koncepcija koja se često primenjuje. Svaka preporuka za muškarce koji traže urbani stil izveden iz klasičnog dizajna sportske obuće.

Zbog svog dizajna biće lake za uklapanje sa odećom, iako ne izgleda tako na prvi pogled.

Zahvaljujući postavi od vrhunske Nappa kože, nosićete ih sa pravim uživanjem sa  ili bez čarapa. Biće dovoljno samo nekoliko sati da se savršeno oblikuju prema Vašem stopalu bez ikakvih deformacija. Zato ove muške patike ulaze bez problema u kategoriju udobne muške obuće.

Izrada- Cementing.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške patike S3102-775“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...