Muške patike S2123-770

14.900,00rsd

Šifra proizvoda: 2123-770Kategorije: , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške bele patike cipele izradjene u kombinaciji više vrsta premium kože. Osnovu čine Nappa i prevrnuta koža za koje bismo mogli da kažemo da su prljavo bele boje. Nappa koža ima savršenu obradu i izarazito glatku strukturu. Za razliku od nje, prevrnuta koža ima izrazito baršunastu završnicu. Kao centralni detalj i kontrast na bočnim stranama se nalazi parče Nappa kože izrazito zrnaste strukture bojena u tamnozelenoj boji.

Imaju klasično šniranje sa šest pari rupica, a pertle su izradjene od pamuka, široke i nevoskirane.

Sve tri vrste kože su bojene ručno dva puta kako bi se dobila najbolja moguća završnica. Četkane su i polirane sve dok nisu dobile ujednačen izgled. Imaju fabričku zaštitu, ali savetujemo svim našim kupcima da za ovu vrstu obuće imaju bezbojni sprej za impregnaciju i četku za čišćenje prevrnute kože. Tako ćete dodatno zaštiti cipele, a znatno ćete produžiti vek i kvalitet kože.

Korišćene su bele pertle koje se savršeno slažu sa bojom kože. Pamučne i nisu voskirane, pa imaju mat savršnicu koja se savršeno uklapa u dizajn. Pertlane su X cross metodom, ali ako ste ljubitelj ravnog pertlanja biće nam čast da Vam ih prepertlamo nekom od metoda pertlanja koju Vi odaberete.Šavovi i konac su vrlo diskretni u želji da dizajn bude što čistiji.

U prilog tome su namerno izbegnute metalne ringlice za pertle koje bi upropastile dizajn.Centralni detalj je tamnozelena Nappa koža koja daje dozu prirodnosti u kombinaciji sa modernim dizajnom. Na ovom modelu je korišćen novi djon The Gom od prirodne gume koja se sakuplja sa drveta po imenu Hevea u amazonskoj šumi. Zbog svojih karakteristika spada u najcenjenije materijale za izradu djonova od prirodnih materijala. Djon se savršeno uklapa sa gornjim delom i čini da dizajn bude svež i savremen. Donji deo djona ima novu strukturu kanala koji su odlični i kada napolju pada kiša.

Vrlo su lake za uklapanje i neće biti problem nositi ih na farmerke, Chino pantalone ili Cargo bermude. Imaju takvu praktičnost da neće morati da razmišljate o tome kako ih uskladiti sa garderobom. Postavljene su najfinijom Box kožom i imaju uložak od memori pene koji je anatomski oblikovan.

Metod izrade- Cementing.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške patike S2123-770“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...