Muške patike S2123-770

Original price was: 14.900,00RSD.Current price is: 7.450,00RSD.

Šifra proizvoda: 2123-770 Kategorije: , Оznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3
EU 36 37 38 39 40 41
CM 22,9 23,6 24,4 25,1 25,9 26,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške bele patike cipele izradjene u kombinaciji više vrsta premium kože. Osnovu čine Nappa i prevrnuta koža za koje bismo mogli da kažemo da su prljavo bele boje. Nappa koža ima savršenu obradu i izarazito glatku strukturu. Za razliku od nje, prevrnuta koža ima izrazito baršunastu završnicu. Kao centralni detalj i kontrast na bočnim stranama se nalazi parče Nappa kože izrazito zrnaste strukture bojena u tamnozelenoj boji.

Imaju klasično šniranje sa šest pari rupica, a pertle su izradjene od pamuka, široke i nevoskirane.

Sve tri vrste kože su bojene ručno dva puta kako bi se dobila najbolja moguća završnica. Četkane su i polirane sve dok nisu dobile ujednačen izgled. Imaju fabričku zaštitu, ali savetujemo svim našim kupcima da za ovu vrstu obuće imaju bezbojni sprej za impregnaciju i četku za čišćenje prevrnute kože. Tako ćete dodatno zaštiti cipele, a znatno ćete produžiti vek i kvalitet kože.

Korišćene su bele pertle koje se savršeno slažu sa bojom kože. Pamučne i nisu voskirane, pa imaju mat savršnicu koja se savršeno uklapa u dizajn. Pertlane su X cross metodom, ali ako ste ljubitelj ravnog pertlanja biće nam čast da Vam ih prepertlamo nekom od metoda pertlanja koju Vi odaberete.Šavovi i konac su vrlo diskretni u želji da dizajn bude što čistiji.

U prilog tome su namerno izbegnute metalne ringlice za pertle koje bi upropastile dizajn.Centralni detalj je tamnozelena Nappa koža koja daje dozu prirodnosti u kombinaciji sa modernim dizajnom. Na ovom modelu je korišćen novi djon The Gom od prirodne gume koja se sakuplja sa drveta po imenu Hevea u amazonskoj šumi. Zbog svojih karakteristika spada u najcenjenije materijale za izradu djonova od prirodnih materijala. Djon se savršeno uklapa sa gornjim delom i čini da dizajn bude svež i savremen. Donji deo djona ima novu strukturu kanala koji su odlični i kada napolju pada kiša.

Vrlo su lake za uklapanje i neće biti problem nositi ih na farmerke, Chino pantalone ili Cargo bermude. Imaju takvu praktičnost da neće morati da razmišljate o tome kako ih uskladiti sa garderobom. Postavljene su najfinijom Box kožom i imaju uložak od memori pene koji je anatomski oblikovan.

Metod izrade- Cementing.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju „Muške patike S2123-770“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Muške cipele

Muške patike

Muške mokasine

Muške čizme

Najnovije muške zimske cipele koje će osvojiti muški zimski izgled. Očarajte sa svojim muškim zimskim cipelama i upotpunite svoj zimski stil!

Kontakt

Kontakt info

Braće Jugovića 21
11000, Beograd

+381 11 20 30 327

info@lucciverrosi.rs

Pratite nas

Loading...