Muške cipele S2143-919

16.900,00rsd

Šifra proizvoda: 2143-919Kategorije: , , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške braon cipele patike izradjene od prevrnute kože savršenog kvaliteta. Ona je odlično obradjena i bojena je sa velikom pažnjom braon bojom prirodnog porekla. Četkana je tek toliko da bi se svi delovi kože uskladili. Zahvaljujući vrsti završne obrade, koža gotovo da nema baršunastu strukturu što je uobičajeno kod ove vrste kože. Zato je bojena ručno da bi se taj efekat postigao što bolje.

Posebnom vrstom spreja koža je zaštićena od prašine i vlage. Naš savet je da za ovu vrstu kože, ako nemate, kupite bezbojni sprej za impregnaciju prevrnute ili Nubuck kože i četku od metala za ovu vrstu kože. Na njima nema nepotrebnih detalja ili dodatne obrade, sem parčeta kože sa bočne strane. Još jedan zanimljiv detalj su rupice sa bočne strane koje su uvek nalaze sa unutrašnje strane, ali ne i na ovom modelu cipela. Po nama odličan detalj koji ima i svoju praktičnu stranu, pogotovu za ljude koji imaju pojačano znojenje stopala tokom vrelih dana.

Pertle su pamučne, nisu voskirane i pertlane su X cross tehnikom. Ako mislite da im više odgovara ravno pertlanje, rado ćemo Vam ih prepertlati!

Djon je EVA The Gom koji je postao jako popularan i kod naših kupaca. Pre svega zbog svoje minimalne težine i udobnosti koja je po mišljenju većine bolja nego kod prirodne gume. Biće dovoljno par sati da se naviknete na njih i da se one Vama prilagode. U stvari, ceo koncept kod ovog modela je tako zamišljen da se našim kupcima pruži nešto savremeno u kombinaciji sa najboljim mogućim komforom.

Sigurni smo da će se ove muške casual patike lako uklopiti uz većinu Vaše garderobe. Još jedan veliki plus je kompletno presvučena unutrašnjost finom Boks kožom i anatomski oblikovan silikonski uložak.

Već na prvo obuvanje ćete osetiti razliku i zašto je koža za sve vrste obuće nezamenljiva! Izrada je uradjena zanatskom metodom- Blake Stitch.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške cipele S2143-919“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...