Muške cipele S2143-458

16.900,00rsd

Šifra proizvoda: 2143-458Kategorije: , , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške svetlobraon cipele patike izradjene od vrhunske prevrnute kože. Ona je besprekorno obradjena i bojena je sa velikom pažnjom braon bojom svetlije nijanse i prirodnog porekla. Četkana je vrlo malo, tek da bi se svi delovi kože uskladili. Zahvaljujući vrsti obrade, koža gotovo da nema baršunastu strukturu što je klasika kod ove vrste kože.

Zato je bojena ručno da bi se što bolje postigao taj efekat.

Posebnom vrstom spreja koža je zaštićena od vlage i prašine, ali savetujemo Vam da za ovu vrstu kože, ako nemate, kupite četku i bezbojni sprej za impregnaciju prevrnute ili Nubuck kože. Nema nepotrebnih detalja ili dodatne obrade, sem parčeta kože sa bočne strane. Još jedan zanimljiv detalj su rupice sa bočne strane koje se uvek nalaze sa unutrašnje strane, ali ne i na ovom modelu. Super detalj koji ima i svoju praktičnu stranu, pogotovu za ljude koji imaju pojačano znojenje stopala.

Pertle su pamučne, nevoskirane i pertlane su X cross tehnikom. Ako mislite da će im više pristajati ravno pertlanje, rado ćemo Vam ih prepertlati!

Djon je EVA The Gom koji je postao jako popularan kod naših kupaca. Pre svega zbog svoje manje težine i udobnosti koja je bolja nego kod prirodne gume. Biće dovoljno vrlo malo vremena da se naviknete na njih i da se one Vama prilagode. U stvari, ceo koncept kod ovog modela je tako zamišljen da se muškarcima pruži nešto savremeno u kombinaciji sa najboljim mogućim komforom.

Sigurni smo da će se ove muške casual cipele lako uklopiti uz većinu Vaše garderobe zahvaljujući svojoj jednostavnosti. Još jedan veliki plus je kompletno presvučena unutrašnjost najfinijom Nappa kožom i anatomski uložak izradjen od silikona.

Već na prvo obuvanje ćete osetiti razliku i zašto je koža kod bilo koje vrste obuće nezamenljiva!

Izrada je zanatska- Blake Stitch.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške cipele S2143-458“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...