Muške cipele S204-01

13.900,00rsd

Šifra proizvoda: 204-01Kategorije: , , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške teget patike cipele. Radjene su u kombinaciji dve vrste premium teleće kože. Obe kože su bojene ručno, ali različitim nijansama kako bi se stvorio odredjen kontrast. Nappa koža zauzima najveći deo i ima gotovo glatku površinu. Prevrnuta koža se nalazi na prednjem delu i asimetričnog je oblika.

Ovo je kombinacija koju smo koristili i ranije na drugim modelima i koja se jako dopada našim kupcima. Zahvaljući pasti za zaštitu kože, sjaj je smanjen na minimum. Baš onako kako treba! Vešti majstori posebnom tehnikom bojenja i poliranja mogu da postignu dubinu boje i zamagljen izgled kože kao na ovom modelu. Ali moraju da znaju i kako da usaglase praktično dve vrste kože.

Sve ovo možda deluje jednostavno, ali verujte da nije.

Široke pamučne pertle nisu voskirane i metodom ravnog pertlanja se savršeno uklapaju u dizajn. Djon je izradjen od prirodne gume koje se dobija iz drveta po imenu Hevea koje raste u amazonskoj šumi. U ovom slučaju djon je bojen u tamnoj boji leda i daje divan kontrast gornjem delu. Namerno su na ovom modelu korišćene rupice bez ringlica od aluminijuma. Tako je razbijena klasična koncepcija koja se često primenjuje.

Svaka preporuka za gospodu koji traže urbani stil izveden iz klasičnog dizajna sportske obuće. Zbog svoje jednostavnosti biće lake za uklapanje sa odećom. Zahvaljujući postavi od vrhunske Nappa kože, nosićete ih sa pravim uživanjem. Biće dovoljno samo nekoliko sati da se savršeno oblikuju prema Vašem stopalu bez ikakvih deformacija.

Zato ove muške patike svrstavamo u kategoriju udobne muške obuće. Izrada- Blake Stitch.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške cipele S204-01“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...