Muške mokasine S12180-6

15.900,00rsd

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške sive mokasine Single Monk izradjene od vrhunske Nappa kože. Obrada kože je bila vrla pažljivo odradjena kako bi ona imala savršenu završnicu. Da pomenemo da je ovde u pitanju tehnika obrade kože koja se nekada davno koristila i koja vraća svoju nekadašnju popularnost. Obratite pažnju pa ćete videti koliko modela muške obuće imamo izradjeno ovom tehnikom.

Jeste komplikovana za izradu, ali na kraju vredi svaki uloženi trenutak.

Posebna pažnja je posvećena farbanju i poliranju da bi se dobio patina efekat kože. Baš zbog toga su farbane dva puta različitim nijansama sive boje. I to je jedan od razloga zašto su ove muške mokasine superiorne, a imaju vrlo klasičan dizajn.

Mi smo oduševljeni povratkom maxi resa!

Zato su samo za muškarce koji preferiraju sofisticiran stil oblačenja. Na kraju su ručno su polirane kako bi struktura kože bila jasna. Kao i kod svih modela u našoj ponudi, postava je kompletno uradjena od najfinije Box kože. Zahvaljujući tome nećete brinuti o zdravlju stopala, a održavanje će biti vrlo jednostavno.

Djon je The Gom i izradjen od kompozitnih materijala zahvaljući kojima je postignut savršen balans izmedju komfora i dugotrajnosti. Izrazito udobna muška obuća, nastala zbog primene Cementing tehnike izrade. Djon je takav da sprečava bilo kakvu deformaciju i vrlo brzo se prilagodjava Vašem hodu. Sa ovim muškim mokasinama ne morate da brinite o svom stajlingu.

Sa jednostavnom garderobom od dobrih materijala ne postoji mogućnost da napravite neku grešku!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške mokasine S12180-6“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...