Muške cipele S87-4

15.900,00rsd

Šifra proizvoda: 87-4Kategorije: , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške braon Oksford cipele za odelo izradjene od besprekorne Nappa kože. Ona je tako dobro obradjena da ove muške cipele izgledaju savršeno!

Bojene su ručno, dva puta, različitim nijansama. Za razliku od drugih modela iz naše ponude, ovde je primenjena tehnika farbanja horizontalnim prevlačenjem. Tako je dobijen dizajn koji se najčešće naziva korom drveta. Tako je boja neujednačena i blago zamagljena, baš kako bi dobile čuveni patina efekat, ali u malo drugačijoj verziji.

Ovo su klasične Broghe muške cipele sa originalnim britanskim dizajnom. Ono što u Srbiji zovu „muške zumbane cipele“.

Imaju poznati „sistem zatvorenih pertli“ koji krije jezik i daje im eleganciju. Ako tražite muške cipele za odelo, uzmite ih obavezno u obzir!

Imaju pet pari rupica za pertle, a pertle su baš onakve kakve ove elegantne muške cipele zaslužuju. Tanke su i voskirane u braon boji i daju vrlo mali kontrast, ali se savršeno slažu sa bojom kože. Kompletna unutrašnjost je obložena prvoklasnom prirodnom Nappa kožom, kao i kod svih naših cipela. Uložak je silikonski, anatomski oblikovan i presvučen najfinijom kožom. Iako ove cipele važe za neudobne, ovaj model je apsolutno drugačiji.

A sve to zbog EVA djona The Gom koji je savršeno udoban zahvaljujući svojoj strukturi i zato što ima 2 milimetra više nego što je uobičajeno baš zbog udobnosti.

I zato Vas ove muške elegantne cipele nikada neće ostaviti na cedilu!

Fleksibilnost i kvalitet duguju zanatskom tipu obrade- Bologna stitch.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške cipele S87-4“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...