Muške cipele S8402-100

Original price was: 15.900,00rsd.Current price is: 7.950,00rsd.

Šifra proizvoda: 8402-100 Kategorije: , Оznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3
EU 36 37 38 39 40 41
CM 22,9 23,6 24,4 25,1 25,9 26,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške klasične crne cipele izradjene od Box kože. Dobile su vrhunsku obradu zahvaljujući kojoj su iznenadjujuće meke. Imaju izrazito zrnastu strukturu zahvaljujući kojoj imaju mnogo širi spektar odeće koje mogu da pokriju.

To znači da ovaj model cipela nije rezervisan samo za muška odela, naprotiv!

Dva puta su ručno bojene, a obrada je klasična jer to ove muške cipele zahtevaju. Rekli bismo da je obrada radjena na stari način, ali sa savremenim dizajnom. Nemaju visok sjaj, a lak i pasta za poliranje su tako dobri da će ove cipele imati odličnu zaštitu tokom sva četiri godišnja doba.

Bićete neko vreme mirni sa generalnim održavanjem. Blago su osenčene, a polirane su ručno tako da bi se dobio savršen izgled i besprekorna boja.

Imaju otvoreni sistem pertlanja (Open Lacing) pa je ovaj model savršen za ljude sa visokim risom ili širokim stopalima. Ovaj model je alternativa ljudima kojima ne odgovara klasična muška Oksford cipela. Imaju visoko šniranje sa svega 4 para rupica za pertle.

Pertle su tanke, blago voskirane i izradjene su u gustom tkanju od pamuka. Baš sve kako treba za ovakav model!

Djon je klasičan sa izraženom niskom petom. Izradjen je od prirodne gume koja se dobija na plantažama u Latinskoj Americi sa drveta po imenu hevea. Visina djona The Gom je idealna ako želite muške cipele koje možete da nosite tokom celog dana sa uživanjem. Biće dovoljno par sati da se savršeno oblikuju prema Vašem stopalu. Unutrašnjost je kompletno postavljena Nappa kožom koja je izuzetno meka. Zahvaljujući njoj osetićete kakva je razlika kože u odnosu na druge materijale.

Uložak je izradjen od silikona i izuzetno je udoban. Presvućen je najfinijom kožom koja će prijati Vašim stopalima. Tip izrade- Bologna Stitch.

Dodatne informacije

BOJA

SASTAV

, ,

VELIČINA

, , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju „Muške cipele S8402-100“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...