Muške cipele S4182

15.900,00rsd

Šifra proizvoda: 4182-GREYKategorije: , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške sive patike cipele izradjene od premium Suede kože, odnosno jednom vrstom prevrnute kože. Zahvaljujući majstorskoj obradi, koža je vrlo meka i ima izrazito baršunastu strukturu. Pri tom ništa nije izgubljeno na kvalitetu, čak po nama ima odličnu završnicu u odnosu na neke druge modele.

Bojene su dva puta od strane najboljih majstora jer zahtevaju ujednačenost na celoj površini kože. To se vrlo lako može uočiti, a njihova boja se može malo promeniti zavisno od pravca u kojem ih češljate.

Naša preporuka za sve one koji vole lako da uklope cipele sa garderobom. Odlično se uklapaju na pantalone i na bermude, a mogu se nositi na čarape ili bosu nogu. Za ovaj tip obuće kažemo da imaju klasičan dizajn sa nekonvencionalnom završnicom.

Za unutrašnjost je korišćena prvoklasna Nappa koža koja će savršeno odgovarati Vašim stopalima. Zato ih možete bez ikakve brige nositi i na bosu nogu. Djon je The Gom i izradjen je od prirodne gume koja je poreklom iz amazonske šume. Prikuplja se sa drveta po imenu Hevea i spada u grupu najboljih vrsta gume koja se može koristiti za izradu djonova. Zato će Vam pružiti dinamičnu strukturu i komfor koji će Vam biti potreban tokom celog dana ili noći. Djon se savršeno uklopio sa gornjim delom cipela i gotovo je iste boje kao koža. Zato će Vam biti mnogo lakše uklopiti ih sa garderobom.

Uložak je silikonski i anatomski je obradjen . Presvučen je najfinijom Nappa kožom, tako da će Vam svaki korak biti pravo uživanje. Ovo je jedan od modela za kojim ne pada potražnja nekoliko godina unazad.

Jednostavno se nije pojavilo ništa tako dobro da bi ih ugrozilo!

Po nama je razlog to što spaja dve najvažnije stvari kod cipela – Dizajn i udobnost. Svakako naša preporuka za ovaj model muških cipela patika!

Način izrade, zanatski- Blake Stitch.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške cipele S4182“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...