Muške cipele S25-35

15.900,00rsd

Šifra proizvoda: 25-35Kategorije: , Oznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške bordo cipele pod nazivom Blucher. Izradjene su od vrhunski obradjene i pripremljene Napa kože. Ovo je jedan od retkih modela koje Vam možemo ponuditi u bordo boji. Da znate da u svetu cipela i mode bordo boja važi kao najbolja za kombinacije sa drugim bojama.

Dva puta su ručno farbane kako bi se dobila „neujednačena“ boja. Da napomenemo da je ova tehnika farbanja jako popularna, obratite samo malo više pažnje i videćete. Na kraju su polirane da bi se boja produbila i blago zamaglila. Svojim jednostavnim i klasičnim dizajnom pružiće Vam osećaj jednostavnosti i prefinjenosti. Ali zbog jednog detalja teško da ćete naći ovaj model na drugom mestu.

To je tanka kožna traka koja je obavezna kod brodarica i koja se nalazi oko članka. Tako su ove cipele postale manje formalne. Malo je drugačija obrada, a glavni štep na gornjem delu je vidno označen i ojačan. Pertle su tanke i daju ovim cipelama malo elegantniji izgled. Ono što će radovati muškarce sa višim risom je visoko kopčanje sa svega dva para rupica za pertle.

Još jedan plus je „otvoreni sistem pertlanja“ koji čini ove cipele još udobnijim. Sve su to su mali detalji koji razbijaju klasičnu koncepciju i izlaze iz okvira konvencionalnog. Zato će ove muške cipele biće savršene za svaku priliku, od neobavezne do svake casual smart varijante. Unutrašnjost je kompletno uradjena od najfinije Boks kože.

Vrhunski EVA The Gom djon pruža jednostavnost ovom modelu, ali i fleksibilnost i udobnost za ceo dan.

Za ovaj model, zanatski tip izrade- Bologna stitch.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške cipele S25-35“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...