Muške cipele S24-35

16.900,00rsd

Šifra proizvoda: 24-35 Kategorije: , Оznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na spoljnu dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške cipele S24-35 od jednog komada kože. Izradjene su od Full Grain kože koja je zapravo najbolje ocenjena koža. Ovo je vrlo važno jer ovaj model cipela zahteva zbog svog dizajna samo najkvalitetniju kožu. Ovaj model izgleda jednostavno, ali je vrlo težak za izradu.

Zato je rezervisan samo za majstore koji imaju veliko iskustvo u izradi muških cipela.

Ono što je posebno kod njih je to što su izradjene iz jednog komada kože. Iako Vam to deluje kao najjednostavniji način, ovo je zapravo najteži način izrade muških cipela. Zato svaki par predstavlja spoj majstorske izrade i luksuznog stila.Koža ima gotovo savršenu obradu, vrlo je meka i elastična što je važno za ovaj model cipela. On po kroju spada u uže modele muških cipela gde oblik cipele prati oblik stopala.

Zato savetujemo našim kupcima da ovo nije model koji preporučujemo muškarcima sa izrazito visokim risom ili širokim stopalom.

Ako spadate u tu grupu, obavezno ih probajte pre kupovine. U tom slučaju, važno je da dve kože iznad jezika formiraju pravilno slovo T. Ako formiraju široko slovo V, to nije model za Vas. U tom slučaju Vam preporučujemo da potražite neki model sa otvorenim sistemom pertlanja (open lacing). Imaju najčešće naziv Blucher ili Derby shoes.

Koža je bojena 2 puta ručno kako bi se dobio patina efekat. Korišćena je braon boja različitih nijansi. Zato je boja namerno neujednačena na nekim delovima. Ručno su polirane kako bi se dobila blago zamagljena površina. Kao zaštita korišćena je posebna pasta na bazi prirodnih sastojaka koja je odlična za zaštitu kože. Bićete svakako mirni neko vreme kada je održavanje u pitanju!

Ovaj model je poreklom iz Velike Britanije i nosi naziv Wholecut Oxford shoes zato što je radjen iz jednog komada kože. Ali ovde je dizajn zahtevao drugačiji pristup. Na ovom modelu postoji jedan detalj koji će primetiti malo ljudi, a koji nismo imali do sada. Izmedju spoljne i unutrašnje kože postoji pertla koja se proteže celom dužinom cipele i formira oblik koji podseća na stil kod engleskih obućara poznat kao Long Wing. U ovom slučaju, krila dodatno ističu linearnu siluetu i snažan dizajn.

Ovaj model se ne ograničava samo na estetiku, on predstavlja savršeni spoj forme i funkcije.

Tanke pamučne pertle su gotovo neprimetne i po nama jedine koje se mogu koristiti za muške Oxford cipele. Na originalnim modelima su se koristile pertle širokog tkanja, ali od toga se u jednom trenutku odustalo kako bi postale elegantnije.

Sve u svemu, vrlo zahvalna boja i model koji će se lako uklopiti sa muškim formalnim odelom. Ako želite da kupite elegantne muške cipele za odelo, ne tražite dalje!

Kada se radi o detaljima, svaki aspekt ovih cipela je pažljivo analiziran. Pitanje je, da li Vam ova boja odgovara?

Da bi udobnost bila vrhunska i da ih možete nositi sa uživanjem tokom celog dana, korišćen je novi The Gom djon od prirodne gume. Ima malih promena u dizajnu koje su uticale na to da budu još udobnije. Djon se savršeno uklapa po stilu i dodatno ističe gornji deo ovih cipela. Unutrašnjost je kao i uvek kod nas izradjena od najbolje Nappa kože. Zanatski tip izrade- Cementing.

Na taj način postaju još elastičnije i udobnije. Još jednom da pomenemo, ako tražite obuću za formalne ili svečane prilike suzite izbor na ovaj model!

Samo je važno da izaberete boju koja će Vam najviše odgovarati.

Ove muške cipele su prilika da udjete u svet kvalitetne obuće i doživite vrhunsku udobnost i stil.

Dodatne informacije

BOJA

SASTAV

, ,

VELIČINA

, , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju „Muške cipele S24-35“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...