Muške cipele S24-246

16.900,00rsd

Šifra proizvoda: 24-246 Kategorije: , Оznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na spoljnu dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške crne elegantne cipele S24-246 izradjene u croco koži. Zapravo Lucci Verrosi koristi samo teleću kožu, što je i ovde slučaj.

Ovde je koža na posebnim mašina presovana da bi se dobio izgled krokodilske kože. Ona se jako teško nabavlja, skupa je i prilično tvrda. Dosta je teško raditi sa ovom vrstom kože i malo je majstora koji imaju iskustva u radu sa njom, pogotovu u Evropi. Zato ovo smatramo kao alternativu za croco kožu.

U osnovi, ovo su klasične muške Blucher cipele!

Ove muške cipele su ručno farbane 2 puta što se na kraju vidi u punoj crnoj boji. Da bi rezultat bio savršen, završna obrada je radjena ručno sa četkama od konjske dlake, sve dok se ne postigne zadovoljavajući rezultat. Cela površina cipela dodatno je osenčena kako bi ove cipele dobile savremeni Boho stil i kako bi se naglasila tekstura kože.

Imaju visoko šniranje sa svega 3 para rupica što daje ovom modelu mogućnost da se lako prilagodi gotovo svakom obliku stopala. Ovaj model će biti udoban čak i za ljude sa izrazito visokim risom ili jako širokim stopalom. Razlog je to što imaju otvoreni sistem pertlanja (open lacing) koji prati liniju stopala i ne zahteva ris prosečne visine kako bi se pravilno zapertlale. To znači da će biti udobne gotovo svim ljudima.

I zato napominjemo da je ovaj model savršen za muškarce koji imaju problem zbog širokih stopala ili visokog risa.

Ako spadate u tu grupu, ovaj model će Vam savršeno odgovarati. Možda tome pridajemo veliku važnost, ali nama nije cilj da prodamo cipele po svaku cenu. Koža je pažljivo obradjena, pa je postala vrlo meka. Naše mišljenje je da će biti dovoljno par sati da se savršeno oblikuje prema Vašim stopalima i da se djon opusti. Ipak ako želite da ih razgazite bez muke, nosite ih par sati kod kuće. Ovo je savet koji je jako važan kada kupite elegantne muške cipele.

Nemojte sebi da dozvolite neprijatnosti na poslu ili tokom neke proslave.

Pertle su tanke, blago voskirane i dodatno naglašavaju eleganciju i jednostavnost ovog modela. Unutrašnjost je tamnija kako bi se zadržala njihova elegancija. Kao i svi naši modeli cipela tako i ovaj model ima kompletnu unutrašnjost koja je izradjena od najfinije Box kože.

Gazište, odnosno uložak, je izradjeno od silikona i presvučeno je savršeno mekom Nappa kožom. Zahvaljujući anatamskom obliku po kojem su izradjeni ulošci, biće savršeno udobni gotovo svakom stopalu.

Djon je The Gom izradjen od prirodne gume koja se uzgaja u Južnoj Americi. Dobija se sa drveta po imenu hevea, a poznato je širom Brazila po imenu “gumeno drvo”. Djon je dizajniran da pruži vrhunsku udobnost tokom celog dana.

Tip izrade, jedan od najboljih za ovu vrstu muške obuće - Cementing.

Dodatne informacije

BOJA

SASTAV

, ,

VELIČINA

, , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju „Muške cipele S24-246“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Muške cipele

Muške patike

Muške mokasine

Muške čizme

Najnovije muške zimske cipele koje će osvojiti muški zimski izgled. Očarajte sa svojim muškim zimskim cipelama i upotpunite svoj zimski stil!

Kontakt

Kontakt info

Braće Jugovića 21
11000, Beograd

+381 11 20 30 327

info@lucciverrosi.rs

Pratite nas

Loading...