Muške cipele S2341-426

13.900,00rsd

Odredi svoju veličinu

EU404142434445
CM26,327,128,028,829,530,3
EU363738394041
CM22,923,624,425,125,926,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške crne mokasine sa dva para bućkica izradjene od vrhunske Nappa kože. Vrlo elegantne muške mokasine koje su nastale brižljivom obradom kože. Tako je dobijena izrazito zrnasta koža superiornog kvaliteta. Po nama je ovo klasičan primer kako sa dobrom kožom možete da dobijete sjajne muške ciple klasičnog dizajna. Za to su dovoljni dobar majstor, dobra koža i dobar kalup.

Ovaj model je kod nas imao toliko promena da mu je trenutni radni naziv Ultra 5.0. Ono što će Vas kod njih oduševiti je kvalitet izrade i koža. U dizajnu su promene jedva vidljive u odnosu na prethodnu verziju, a prvo što ćete verovatno uočiti je nešto dublji jezik. Vrlo mala promena, ali odličan detalj koji će biti dobar kako za kraće tako i za normalnu dužinu pantalona.

Zahvaljujući sjajnog ulošku od silikona koji je anatomski oblikovan, dobićete vrhunsku udobnost i prilagodljivost svakom obliku stopala. Tako će ove cipele pružiti vrhunsku podršku Vašim stopalima i ublažiće pritisak na zglobovima. To ih čini idealnim za ljude koji provode dosta vremena na nogama.

Ali ako volite da nosite muške mokasine na bosu nogu, na pravoj ste stranici!

Zato što je kompletna unutrašnjost presvučena najfinijom Nappa kožom koja je bojena crnom bojom prirodnog porekla. Kombinacija tradicionalne izrade i moderne tehnologije osigurava da ove cipele budu savršeno prilagođene modernom čoveku koji se kreće u urbanom okruženju. Posebna pažnja posvećena je detaljima kao što su ojačanja u predelu pete i prstiju, čime se dodatno poboljšava stabilnost i izdržljivost.

Zbog svog minimalističkog dizajna biće vrlo lako uklapanje sa garderobom, dovoljno je samo pripaziti na slaganje boja. Njihov kvalitet i funkcionalnost će Vas oduševiti, a moderan dizajn klasičnih cipela će zadovoljiti čak i najzahtevnije kupce.

Metod izrade, najbolji koji može da se primeni na ovaj model muških mokasina- Bologna stitch.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške cipele S2341-426“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

Loading...