Muške cipele S107-5

7.450,00rsd

Šifra proizvoda: 107-5 Kategorije: , Оznake: ,

Odredi svoju veličinu

EU 40 41 42 43 44 45
CM 26,3 27,1 28,0 28,8 29,5 30,3
EU 36 37 38 39 40 41
CM 22,9 23,6 24,4 25,1 25,9 26,7

Veličine su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu stopala, a ne na dužinu obuće.

Postoji mogućnost odstupanja kod odredjenih modela.

Muške crne elegantne cipele izradjene u croco koži. Zapravo koristimo samo teleću kožu, što je i ovde slučaj.

Ovde je koža na posebnim mašina presovana da bi se dobio izgled krokodilske kože. Ona se jako teško nabavlja, skupa je i prilično tvrda. Dosta je teško raditi sa njom i malo je majstora koji imaju iskustva u radu sa njom, pogotovu u Evropi. Zato ovo smatramo kao alternativu za croco kožu.

U osnovi, ovo su klasične muške Oksfordice!

Ove muške cipele su ručno farbane 2 puta što se na kraju vidi u punoj boji. Da bi rezultat bio savršen, završna obrada je radjena ručno sa četkama od konjske dlake dok se ne postigne zadovoljavajući rezultat. Cela površina cipela dodatno je osenčena kako bi ove cipele dobile savremeni Boho stil i kako bi se naglasila tekstura kože.

Imaju visoko šniranje sa 5 pari rupica što daje ovom modelu mogućnost da se lako prilagodi gotovo svakom obliku stopala. Biće možda problem za ljude sa izrazito visokim risom ili jako širokim stopalom. Razlog je to što imaju zatvoreni sistem pertlanja (Closed Lacing) koji prati liniju stopala i zahteva normalan ris kako bi se pravilno zapertlale. To znači da moraju biti zapertlane tako da se dve kože iznad jezika spajaju i formiraju zajedno slovo T.

U drugom slučaju, nije dobro ako formiraju slovo V. I zato ponavljamo da ovaj model nije za muškarce koji imaju problem zbog širokih stopala ili visokog risa. Ako spadate u tu grupu, ovaj model Vam neće savršeno odgovarati. Ne zamerite što smo bili surovo iskreni. Nama nije cilj da prodamo cipele po svaku cenu.

Koža je pažljivo obradjena pa je postala vrlo meka. Naše mišljenje je da će biti dovoljno par sati da se savršeno oblikuje prema Vašim stopalima i da se djon opusti. Pertle su tanke, blago voskirane i dodatno naglašavaju eleganciju i jednostavnost ovog modela.

Unutrašnjost je tamnija kako bi se zadržala njihova elegancija. Kao i svi naši modeli cipela tako i ovaj model ima kompletnu unutrašnjost koja je izradjena od najfinije Box kože. Gazište, odnosno uložak, je izradjeno od silikona i presvučeno je savršeno mekom Nappa kožom. Zahvaljujući anatamskom obliku po kojem su izradjeni ulošci, biće savršeno udobni gotovo svakom stopalu.

Djon je The Gom izradjen od prirodne gume. Dizajniran je da pruži vrhunsku udobnost tokom celog dana.

Tip izrade, jedan od najboljih- Bologna Stitch.

Dodatne informacije

BOJA

SASTAV

, ,

VELIČINA

, , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Будите први који ће написати рецензију за „Muške cipele S107-5“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...