Muške patike

Muške cipele patike dizajnirane baš za Vas!

Zamislite savršene muške cipele……

Lucci Verrosi muške cipele patike su ručno radjene, zadivljujućeg dizajna, sa idealnom visinom.

Zato će vam izgledati savršeno!

Ako tražite za sebe nove muške cipele patike, neće biti potrebe da lutate satima tražeći ih. Zamislite da ih ne plaćate preskupo i da Vam patike budu savršeno udobne.

Ne morate više maštati o tome!

Pretvorićete svoje snove u stvarnost. Dodjite u Lucci Verrosi radnju i odaberite svoje muške cipele patike. Izaberite model koji će odgovarati svakoj Vašoj želji i potrebama.

Naša ideja je da muške cipele patike trebaju da predstavljaju ličnost svog vlasnika.

Pročitaj više

Naša modna priča počela je početkom ovog veka. Omiljeni italijanski zanat pretvorili smo u našu specijalnost, u proizvodnju muške obuće. Započeli smo sa izradom ručno radjenih cipela za muškarce, dizajnirane da zadovolje i najsitnije zahteve.

I danas se držimo tog koncepta.

Zato veliki deo ulaganja odlazi na najsavremenije mašine i privlačenje najboljih obućara i dizajnera. Sa pojavom 3D tehnologije, možemo za muške cipele patike vrlo jednostavno da vizuelizujemo svoje ideje. Online prodaja muških cipela daje gotovo neograničene mogućnosti.

Zato smo postavili sebi zadatak da imamo savršenu online prodaju koja će omogućiti svakom da pronadje upravo ono što želi na našem web sajtu.

Naš fokus je da sve naše muške cipele patike budu jedinstvene.

Zato se oslanjamo se na bogato iskustvo italijanskih dizajnera i majstora. Svi modeli cipela patika za muškarce su unikatni i naći ćete ih samo kod nas.

Mi ne kopiramo druge, mi imamo svoj stil!

Slušamo naše kupce i zato naše muške cipele patike odgovaraju Vašim željama do najsitnijih detalja. Radimo samo sa posebno odabranom prvoklasnom kožom i materijalima bezbednim za zdravlje i okolinu. Ne želimo da ugrozimo nečije zdravlje zbog uštede. Mi jednostavno ne funkcionišemo po tom principu.

Nama je naš kupac uvek na prvom mestu!

Muške patike Lucci Verrosi
Muške patike S1120-2 Ručno su bojene u beloj boji, a lak kao zaštita ima ultramat završnicu. Polirane su sve dok ne dobiju savršen krajnji rezultat.
Muške patike S2152-205 obradom su dobile blago zrnastu strukturu koja joj dodatno matira boju što nam se posebno svidja na njima. Bojene su belom bojom!
Muške patike S2129-205 izuzetnog kvaliteta i puno truda je uloženo u njihovu pripremu. Ima izraženo zrnastu strukturu i bojene su ručno belom bojom.
Muške patike Lucci Verrosi

Da li ste i Vi Sneaker Freaker?

Muške cipele patike nisu namenjene samo za sport. One su danas postale nezaobilazan deo garderobe svakog muškarca koji ceni udobne muške cipele patike.

Patike mogu biti deo Vašeg ličnog stila. Uvek birajte obuću koja se slaže sa Vašom garderobom i ne iziskuje da potpuno obnovite svoj plakar. Nemojte slepo pratiti trendove, jer oni kratko traju.

Naše cipele se u osnovi zasnivaju na bezvremenskim modelima koji su nastali pre više od 100.godina. Možda ne izgleda tako, ali dobar dizajn i nadgradnja mogu svašta da promene.

Zato ćete kod nas uvek pronaći kvalitetne i udobne muške cipele patike.

Trudimo se da se naša muška obuća lako uklapa uz garderobu. Jer koja je poenta napraviti dobre muške patike ako ih je teško uklopiti sa odećom?

Pročitaj više

Kod cipela patika za muškarce postoji puno podkategorija. I one su danas odlična zamena za klasične muške cipele. I zato kvalitetne muške patike od kože možete nositi u gotovo svim prilikama.

Izuzev za formalne prilike ili neke poslovne aktivnosti. Poslednjih godina se lako kombinuju i uz neka ležerna odela.

Ipak imajte na umu da ih ne možete koristi uvek i za svaku priliku.

Ipak znajte da koliko god da su Vaše cipele kvalitetne i imaju odličan dizajn, morate ih održavati. Jer pun efekat će izbledeti ako ih pravilno ne održavate. Pod održavanjem podrazumevamo čišćenje i zaštitu kože i djonova, pranje pertli, uklanjanje neprijatnih mirisa i čišćenje unutrašnjosti cipela.

Povedite malo računa i videćete koliko ćete biti srećni svakog jutra kada ih budete obuvali.

Ako niste sigurni koje muške cipele patike odabrati, obratite pažnju na sledeće stvari:

–   Kvalitet

–   Dizajn

–   Udobnost

Ako pravilno savladate ove tri opcije, izbor će biti veoma lak. Kao četvrtu opciju možemo dodati cenu. Do toga da li vrede toliko para, možete doći samo uporedjivanjem sa sličnim modelima.

Ako ste u mogućnosti, obavezno ih isprobajte u paru. Postoji puno opcija pa je teško prepoznati u trenutku šta je dobro, a šta nije. Bitno je da razmislite koji tip muške cipele patike Vam je potreban i da li će se uklopiti u Vaš stil odevanja.

Ako niste sigurni, tu smo mi da Vam pomognemo!

Muške cipele S1120-454 izradjene od prvoklasne Box teget kože
Muške patike S305-02 vrlo jednostavne za uparivanje sa većinom neformalne garderobe. Monolitni i minimalistički dizajn muških patika sa dodate 2 kožne trake

Muške patike cipele iz snova po razumnoj ceni!

Naša misija je da što više ljudi kupi luksuzne patike cipele iz snova po razumnoj ceni. Kada budete videli naše cipele patike videćete da nema potrebe da pravite kompromise.
Videćete kako izgleda prvoklasna muška cipela patika. Izbor i kupovina Lucci Verrosi cipela patika za muškarce biće autentično iskustvo. Tako ćete podstaknuti Vašu kretivnost i unikatan stil.
Naše elegantne patike cipele će osigurati svakom da dobije željeni par patika bez obzira na stil.
Posetite našu radnju u ulici Braće Jugovića 21 ili posetite našu web stranicu lucciverrrosi.rs.
Uverićete se da je sve ovo što pričamo zaista tako.

Pročitaj više

Sa našom ponudom cipela patika za muškarce nikada nećete ostati bez izbora za Vaš sledeći dogadjaj. Iako imamo godine iskustva iza sebe, kreiranje svakog novog modela muške obuće za nas je i dalje izazov.

Jer želimo da nadmašimo sebe i pretvorimo praktične potrebe naših kupaca u jedinstveni beskompromisni kvalitet. Dobre muške cipele patike je teško napraviti.

Taj proces zahteva vreme, znanje i izuzetnu pažnju prema detaljima.

Zato veliku pažnju obraćamo na kalupe, jer od njih sve kreće. Imamo pozamašnu kolekciju, koju smo doveli do savršenstva. Kalup za muške cipele je deo obućarskog alata. On je izradjen tako da postaje verna replika stopala.

Mi koristimo za sve muške cipele patike samo 100% prirodnu kožu.

Uglavnom su to vrhunske kože iz kategorija Full grain i Top grain leather. Koža mora imati kontrolisano poreklo i ekološku obradu bez sadržaja metala.

Ali i svi ostali materijali moraju biti prvoklasni da bi mogli da prate kvalitet kože. Mi uvek kontrolišemo i testiramo sve materijale kako bi bili sigurni da su u skladu sa našim standardima kvaliteta i sigurnosti.

Muška obuća Lucci Verrosi
Muške cipele S17050-1 dobile su boemski stil koji je jako popularan poslednjih godina. Zahvaljujući novom djonu od prirodne gume izbegnut je klasičan dizajn
Muške patike Lucci Verrosi

Kako se zaista izradjuje muška cipela patika?

Nakon što pripremimo sve što je potrebno za izradu muške cipele, prvi na redu je proces krojenja kože. Naši dizajneri skiciraju i urade priremu šablona po kojima se izrezuju komponente cipela.

Sečenje kože mora biti milimetarski tačno, da bi se svi delovi savršeno uklopili. Nakon toga se rade fini detalji i obrada koja će podržati spajanje elemenata u jednu savršenu celinu. Tada se formiraju perforacije, lasersko graviranje ili vez.

Za muške cipele patike, to je najbolji način koji osigurava njihovu lepotu i kvalitet izrade. Zatim, na red dolazi šivenje i priprema gornjeg kožnog dela cipele.

Kada se to završi, odlaze kod stručnjaka za procenu kvaliteta.

Pročitaj više

Nakon obavljene inspekcije spajaju se gornji deo patike cipele sa djonom i uloškom. Ovo je faza gde je neophodna precizna i mirna ruka majstora. Jer ovo je ključni momenat od koga zavisi dizajn i udobnost cipela.

Kada se ovaj proces završi, potrebno je da cipele ostanu neko vreme na kalupu. Na kraju se on uklanja. Ostaje još oblikovanje gornjeg dela, bojenje kože, nanošenje završne obrade i eventualno poliranje.

Možda Vam ovo izgleda jednostavno, ali uopšte nije.

Ovde smo pokušali što je kraće moguće da Vam opišemo proces izrade za muške cipele patike. Ako ipak želite nešto više da saznate, kliknite ovde.

Prebacićemo Vas na članak iz našeg bloga „Kako izgleda proces pravljenja cipela“.

Tokom celokupnog procesa izrade, od odabira materijala, šivenja do pakovanja, muške cipele patike kontroliše iskusan tim profesionalaca. Oni vrše kontrolu kvaliteta i osiguravaju besprekorno izvodjenje svake pojedinačne operacije.

Svoje gotove proizvode, nasumičnim odabirom, šaljemo u više laboratorija gde se testiraju kvalitet, sigurnost i trajnost. Sve naše muške cipele patike moraju dobiti sertifikat da ispunjavaju ove tri činjenice.

Tek kada se sve to obavi i utvrdi da zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta, muške cipele patike su spremne za isporuku prodavnicama.

I tek tada će Vaše cipele patike iz snova biti spremne za kupovinu.

Loading...