+381 11 262 62 93 | Besplatna isporuka za sve modele cipela |

Sa letom pred vratima i visokim temperaturama koje su već zavladale, postalo je imperativ odgovarajuće se obući za ovu sezonu. 

Leto je teško jer je u gotovo svemu vruće, a još teže je tu potrebu za što laganijom odećom i obućom uskladiti sa modnim zahtevima. Moraćete se dobro spremiti za kombinovanje svakog detalja, od sunčanih naočara do sandala i papuča.

Ne brinite. Svakako nećete dozvoliti da vrućina poremeti vaš stil. Od garderobe preporučuju se široki, prozračni komadi od lana i pamuka, kombinovani sa kožnim sandalama. Ako ste jedan od onih koji vole muški nakit, a da to nije sat možete nositi lagane marame i ogrlice i narukvice koje ne stežu i ne pripijaju se uz kožu.

Kožne sandale za muškarce su rafinirani izbor koji savršeno odgovara sezoni leta. Sa otvorenim dizajnom i udobnošću lagane su, drže stopala prozračenim i mogu se prilagoditi brojnim situacijama i prilikama.

Ovo su neki saveti kako da ih kombinujete sa odećom:Kožne sandale za muškarce su rafinirani izbor koji savršeno odgovara sezoni leta. Sa otvorenim dizajnom i udobnošću lagane su, drže stopala prozračenim i mogu se prilagoditi brojnim situacijama i prilikama. Ovo su neki saveti kako da ih kombinujete sa odećom:

  •  Pobedite vrućinu i ostanite elegantni uparivanjem kožnih sandala sa platnenim ili pamučnim pantalonama. Dopunite ih košuljom ili majicom od lakog materijala.
  • Pamučna majica bele boje sa odgovarajućim šorcem i kožnim sandalama. Možete izabrati belu i bilo koju kombinaciju boje za košulju ili majicu. Uverite se da je boja vašeg pojasa ista kao i vaše obuće.
  • Bez sumnje sandale su namenjene neobaveznim prilikama, ali zavisno od toga koji su model, mogu se nositi i u drugim prilikama.
  • Uparite kožne sandale sa pantalonama u kaki boji i crnom polo majicom. Odlučite se za dizajn sandale koji pokriva veći dio stopala.
  •  Džins pantalone uparite sa belom i narandžastom majicom i kožnim sandalama na kaišiće.