+381 11 262 62 93 | Besplatna isporuka za sve modele cipela |

Ukoliko nemate mnogo novca za obuću, a želite da se istaknete, možete to postići i obućom od lažne kože. Ukoliko ste u sličnoj situaciji, ali želeli biste da održite higijenu stopala, onda je najbolji izbor nešto od platna.

Kako biste iskoristili te prednosti, trebalo bi više da znate o samim cipelama. U daljem tekstu su ukratko predstavljeni neki od osnovnih pojmova građe cipela, kao i linkovi na kojima ćete pronaći još više informacija o ovoj temi.

Razlika između prave i lažne kože

Ukoliko imate novca i želite biti u centru pažnje, onda je koža savršena za vas.
Razlika između prave i lažne kože nije samo u ceni. Prava koža diše. Kao što nam organ kože diše, tako diše i ona od koje se pravi obuća. Ukoliko nosite lažnu kožu, izlažete svoje noge riziku neprovetravanja, tj. riziku znojenja i pojave raznih neugodnih posledica, npr. gljivica.

Prava koža

Takođe, prava koža traje duže i vreme kao da joj nimalo ne smeta, čak joj prija, i ako se dobro održava izgleda bolje sa vremenom. Kad smo kod održavanja, ona je, uz adekvatnu kremu i negu, vrlo jednostavna za održavanje.
U kvalitetnoj kožnoj obući osećaćete se kao da letite. Koža vremenom primi oblik vaših stopala, pa je još ugodnija za nošenje.

I poslednji, ali ne najmanje bitan razlog je što je ona zaista najelegantnija, pogotovo što se tiče muške obuće i da ćete kao pravi gospodin izgledati jedino u pravoj koži.